Over mij

Wie is Annie van Confetti op Tafel

 

Hoi! Ik ben Annie. Trotse moeder van een tweeling (jongen en meisje) & een jongen. 

Ik ben óók de trotse  eigenaresse van Confetti op Tafel!
En daar vertel ik je graag wat meer over.


Met drie kinderen in huis ben je elke dag aan het knutselen. Iets wat ik totaal niet erg vind, want de creativiteit heeft altijd al in mij gezeten en zo knutsel ik al jaren met ongelooflijk veel plezier.

Met mijn creativiteit wilde ik graag iets doen en zo is mijn eerste bedrijf Hippe Freubels geboren, waar ik voornamelijk kraamcadeaus en knutselmaterialen verkocht. Door de grote behoefte aan een knutselclub in Stolwijk organiseerde ik vervolgens ook workshops en kinderfeestjes.

Toen begon het te kriebelen ... Ik ging eens nauwkeurig naar mijn bedrijf kijken en besloot een aantal knopen door te hakken om me volledig te kunnen richten op het knutselen met kinderen.  En als ik het roer omgooi, dan gooi ik ook alles op. Dat resulteerde in een nieuwe look – mét sprankelend logo –, een nieuw assortiment en – niet geheel onbelangrijk – een nieuwe naam. Confetti op Tafel.


Met Confetti op Tafel wil ik kinderen en hun ouders enthousiasmeren om te knutselen. Creativiteit is zo ontzettend belangrijk. Op school wordt de basis voor het knutselen gelegd en het is aan mij de taak om met Confetti op Tafel kinderen buiten schooltijd te blijven stimuleren voor het knutselen!

In de winkel organiseer ik kinderfeestjes en workshops, ik geef ook kinderfeestjes aan huis & ik kom graag schminken en glitter tattoo's zetten op gezellige feestjes en evenementen. In de webshop van Confetti op Tafel vind je de allerleukste knutselmaterialen om thuis te knutselen.

Met Confetti op Tafel wil ik van knutselen één groot feest maken. Feest je mee?


Heb je vragen over Confetti op Tafel? Over de knutselmaterialen in de webshop, een creatieve workshop of wil je een kinderfeestje boeken? Mail dan naar info@confettioptafel.nl  en je krijgt snel antwoord.

 

Creatieve groet,
Annie

  

© 2010 - 2023 Confetti op Tafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel