Workshops bij Confetti op Tafel

 

 

Confetti op Tafel organiseert de allerleukste creatieve workshops. Workshops voor één middag, maar ook workshops die een aantal weken achtereen duren. Bij de creatieve workshops van Confetti op Tafel leer je verschillende technieken en gaan we gezellig aan de slag met de allerleukste materialen.


Ben jij creatief en wil je graag een leuke workshop volgen? Houd dan
de  website en de nieuwsbrief in de gaten of meld je spontaan aan via info@confettioptafel.nl.

Leuk!

De agenda van de creatieve workshops van Confetti op Tafel vind je hier.

 

                 

 

Hippe kippen voor volwassenen:

Tijdens deze workshop gaan we een saaie kip heel hip maken met kleur! De kip gaan we verven met buitenlak dus daarna ga je naar huis met een kip die leuk in huis kan staan maar ook buiten in de tuin. De kip is 42 cm hoog.

Kosten 45,00 euro

Handlettering voor volwassenen:

Tijdens deze workshop leren we je de beginselen van het handletteren! Gezellig 3 uur lang bezig zijn met potlood, pen en papier! Je gaat naar huis met een hoop inspiratie om thuis verder te gaan.

Kosten 29,95 euro

Stippen op servies voor volwassenen:

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en je maakt een bord. Alles word uitgelegd en daarna is het een kwestie van gewoon doen en alles loslaten! Heerlijk spelen met kleur. 

Kosten 29,95 euro

Houtbranden voor volwassen:

Met het houtbranden kan je kiezen uit verschillende ondergronden. Je kan een afbeelding mee nemen of je werkt met afbeeldingen die we hebben liggen. Ook foto's van dieren mag je mee nemen. Deze workshop duurt ongeveel 2 uur.

Kosten 29,95 euro

Krijtbord schrijven voor volwassenen:

In deze workshop legt Monique je uit hoe je op een eenvoudige wijze teksten overnemen op een krijtbord. ook komen de basisbeginselen van handletteren aan bod. Iedereen gaat naar huis met zijn zelfgemaakte tekstbord en een tasje met materialen (o.a. krijtstift en sjablonen), en een hoop inspiratie om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Kosten 29,95 euro

© 2010 - 2023 Confetti op Tafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel